Catalan English French German Spanish

Imatges portada

Caratula_Face.png

BANYS DE BOSC

ESTADES CURTES INDIVIDUALS O EN PETITS GRUPS, PER GAUDIR D'UN ENTORN MAGIC DE PAU I TRANQUILITAT. POSSIBILITATS DE PASSEJADES SENCILLES O CAMINATES DE DIFICULTAT MITJANA. A ROMANYA DE LA SELVA ( SANTA CRISTINA D'ARO). MENJAR VEGETARIA. ACTIVITATS DISPONIBLES DE YOGA, MEDITACIO, RELAXACIO, CONSULTORIA EMOCIONAL O EINES DE TREBALL DE CREIXEMENT PERSONAL.


Subscripci贸 al 
NEWSLETTER 
 
Newsletter icon
 
Si est脿s interessat en rebre peri貌dicament informaci贸 del centre, descomptes per les ter脿pies, vals regals, i les ofertes pels nostres clients, omple les dades del formulari.
 
 Adre莽a electr貌nica

 

Usuaris en linia

Tenim 7 visitants en l铆nia

Fes un regal diferent que aporti benestar al cos i a la ment de la persona que ho rep

Regala un

MOMENT

 

Val regal nou
 
 
Per m茅s informaci贸 contacte amb nosaltres: 670 222 762
 

 

TAROT EVOLUTIU

El Tarot 茅s una baralla de cartes sovint utilitzada com a mitj脿 de consulta i interpretaci贸 de fets (presents, passats o futurs), somnis, percepcions i/o estats emocionals constituint, a m茅s, un tipus de cartom脿ncia.

Els seus origens daten almenys del segle XIV. La t猫cnica es basa en la selecci贸 de cartes d'una baralla especial, que despr茅s s贸n interpretades per un lector, d'acord a l'ordre o disposici贸 en que han estat seleccionades i/o repartides.

 Si vols saber si estas fen el que has vingut a fer en aquesta vida o vols canviar alguna cosa i necessites pautes que t'ajudin a tenir clar el que mes es diu amb tu mateix, una tirada de tarot evolutiu es l'indicat.

 

tarotista: Loli Gonz谩lez

preu: 50 euros/ una hora

pots grabar la sessi贸 o prendre notes.

 

horari disponible: dilluns, dimecres o dijous tarda.

si t'interessa truca al n潞 670222762